ssdt-logo

Bli medlem

Vill du förkovra dig inom området djurtandvård?
Som medlem i Svenska Sällskapet för Djurtandvård får du:
Våra medlemsbrev via mejl. Tillgång till medlemssidorna på hemsidan där du bland annat kan hitta guldkorn från tidigare kurser.

Delta i våra årliga kurser
Tillgång till SSDt ́s diskussionsforum på Facebook. Rabatt på kurser hos Accesia. För att få rabatten så måste du vid bokningstillfället ange att du är medlem i SSDt.

Medlemsavgift:
200 kr


Du blir medlem genom att betala medlemsavgiften i vår webshop och välja produkten ”Medlem 2019”.

Ange dina personuppgifter inklusive yrke och e-postadress under angiven rubrik. Glöm inte att ange din arbetsplats. Det hjälper oss att skriva namnskyltarna till årets kurs.

Som ny eller gammal medlem kan du läsa mer om SSDt på den lösenordskyddade medlemssidan. För att få tillgång till medlemssidan använder du lösenordet som skickas med kvittot.

Kvittot kommer så snart betalningen är registrerad. Snabbaste kommunikationen går med mejl om du väljer att betala med Payson kontokort eller Internetbanken.

Medlemskap för studenter i aktuella yrkeskategorier är gratis. Är du student blir du medlem genom att mejla till kassören och får ett bekräftande mejl med alla uppgifter om medlemskapet.

kassoren@ssdt.se
 

Betalning sker via webshopen
Du kan välja kortbetalning via Payson eller din internetbank.
Anledningen till att bara dessa alternativ finns är för att minska administrativt arbetet med omärkta betalningar. Vi får en automatisk uppdatering av dina uppgifter som mail och adress. För betalning av kursavgifter blir det lättare för arbetsgivare att följa betalningslänken och betala samt direkt få kvitto på betalningen. 

Eftersom vi av miljöskäl helst distribuerar våra medlemsbrev via mejl är det viktigt att du anger korrekt e-postadress när du registrerar dig och betalar medlemsavgift.

Medlemskap SSDt 2019

Pris:
200 kr
Art.nr:
P1832003
Antal:
Här betalar du ditt medlemskap smidigt och enkelt via webshopen. Glöm inte att ange namn mail yrke för varje medlemskap du betalar. Kvitto på betalningen samt inloggningsuppgifter för SSDt medlemssidor mailas enbart till en adress per betalning. Betala gärna separat dvs en order per person som önskar bli medlem. MVH Kassören

Medlemskap SSDt 2019 - student

Gratis!

Köp produkten i webshopen för 0 kr samt mailat dina personuppgifter till vår kassör. 

Kassör mail

Medlemskap SSDt student 2019 - Medlemskap

Pris:
0 kr
Art.nr:
P1832006
Antal:
Här registrerar du ditt gratis medlemskap som student smidigt och enkelt via webshopen. Glöm inte att ange namn mail vilket yrke du studerar till i meddelandet på ordern. Som bekräftesle på registreringen får du ett mail där du ser inloggningsuppgifter för medlemssidorna. MVH Kassören